Karvelas S.R.L – România este reprezentantul uneia dintre cele mai mari companii din Grecia de Vest, fondată în 1989 în Agrinio-Aitoloakarnania, care lucrează B2B și B2C.

Importăm / exportăm și vindem cereale furajere, uleiuri din semințe, furaje combinate pentru animale, aditivi nutriționali pentru animale, alimente pentru animale de companie, semințe, pesticide, produse pentru protecția culturilor, îngrășăminte și substraturi din întreaga lume.

Produsele noastre sunt distribuite în rețeaua noastră de clienți, care include companii din Grecia, Balcani și Mediterana. În plus, avem propria noastră linie de producție pentru unele dintre produsele noastre.

De asemenea, oferim sfaturi și instrucțiuni agronomice, pentru toate problemele posibile care pot apărea clienților noștri, prin expertiza pe care o deține personalul care lucrează pentru noi.

Pentru a asigura servicii de înaltă calitate, am creat propriul nostru sistem logistic care include instalații și depozite mijloace proprii de transport și echipamente proprii avansate din punct de vedere tehnologic cu care ne ambalăm produsele.